Брутальний напад на захисників життя поруч із «Planned Parenthood» у Балтиморі
  • Пон, 29/05/2023 - 15:54

Двох американських захисників життя важко побили поблизу абортивної «клініки» мережі «Planned Parenthood» у Балтиморі на території штату Меріленд.

Двоє чоловіків намагались переконати матерів, які прямували до «фабрики смерті», щоб не позбавляли життя своїх ненароджених дітей.

За це двох про-лайф активістів брутально побили, одразу поруч із «клінікою». Дік Шафер отримав важкі поранення, однак не потребував госпіталізації і був доставлений додому. Другий чоловік – Марк Кросбі – перебуває у лікарні, оскільки під час нападу йому зламали кістку на лиці та розтрощили кісткову частину очної ямки.

Зловмисник напав на Шафера зненацька, з-за спини. Марк Кросбі хотів допомогти товаришу, і тоді отримав удар. Після падіння зловмисник копнув його в голову, інформує pch24.pl.

За статистикою, яку веде портал «Life News», реєструючи усі акти агресії з боку аборціоністів щодо осіб та установ, що противляться «свободі» вбивства ненароджених дітей, від початку минулого року таких випадків на території США було вже майже 300.