Директор Римського паломницького бюро: «Не будемо залишати Святу Землю!»
  • Пон, 24/08/2015 - 16:32

Директор Римського паломницького бюро монсеньйор Ліберії Андреатта, вже 40 років займається пастирським супроводом паломництв і релігійного туризму, заявив про повну підтримку заклику Кустодія Святої Землі отця Пьербаттіста Піццабалла: «Не будемо залишати Святу Землю».

Римське паломницьке бюро продовжує організовувати максимально безпечні поїздки на Святу Землю. За 40 років жодному прочанинові не було заподіяно ні найменшої шкоди. На Святій Землі кожен прочанин зустрічав тільки привітність, повагу і любов, стверджує монс. Андреатта.

«Свята Земля населена трьома народами: ізраїльтянами, палестинцями і паломниками, - пише далі директор Римського паломницького бюро. - Вона подібна до столика, який тримається на трьох ніжках, і якщо однієї не вистачає, то він падає ». «Ось чому, якщо ми хочемо для цієї землі реального миру,  якщо любимо її як землю наших батьків, де знаходяться наші корені і витоки, ми не можемо залишити її на самоті!»

«Присутність паломників - це запорука миру, процвітання і майбутнього», - пише монс. Андреатта, звертаючись до всіх паломників з проханням «бути свідками любові, віри і миру», вирушаючи в паломництво на Святу Землю. Повідомляє сайт Радіо Ватикану.