Духовна віднова у Крехові для учасників АТО та їхніх сімей
  • Чтв, 23/07/2015 - 13:41

Учора, 22 липня, на учасників АТО із Запорізької області та їхніх сімей, котрі зараз перебувають у Львові на духовній реабілітації, чекала ще одна чудова екскурсія – цього разу Жовківщиною, багатою своєю історією та пам’ятками. Разом із братом Юрком Балухом, працівником Центру Військового Капеланства ЛА УГКЦ родини бійців АТО побували у Крехівському монастирі св. Миколая Чудотворця, а також прогулялись центром Жовкви.

У Крехові гості зі сходу України молились перед чудотворними іконами Богородиці та св. Миколая Чудотворця, ходили до джерела Божої Матері, котре відоме цілющою силою своєї води. Також військові разом зі своїми сім’ями відвідали печерний монастир та просто гуляли, милуючись чудовими краєвидами.

Довідка. Духовна реабілітація учасників АТО разом з родинами відбувається в рамках співпраці Центру Військового Капеланства ЛА УГКЦ та волонтерами східних терен України, і вже стала доброю традицією. Раніше у товаристві капеланів духовно відновлювалися військовослужбовці із інших міст.