Капелан благословив молодь Франкового університету на багатий творчий розвиток
  • Срд, 07/10/2015 - 11:08

Вчора, 6 жовтня 2015 року, у Львівському національному університеті імені Івана Франка відбувся щорічний концерт-презентація «Будьмо знайомі» від Центру культури та дозвілля цього вишу. Мета такого заходу – продемонструвати студентам  діяльність різних проектів центру, які дають можливість чудово прожити студентські роки та розвивати свої таланти, даровані Богом.

На початку цього свята капелан Франкового університету о. Тарас Островський звернувся з привітальним словом до учасників різних творчих колективів та першокурсників. Священик також запросив молодь до ближчого знайомства – розповів про щотижневі зустрічі в університетському гуртожитку  №2, які організовує Центр Студентського Капеланства ЛА УГКЦ (зустрічі щосереди о 19.00 год.). А після спільної молитви о. Тарас благословив добрий початок свята.

Далі на гостей заходу чекали яскраві виступи різних мистецьких колективів університету: народного ансамблю пісні і танцю, дівочого хору, капели бандуристок, ансамблю сучасного танцю, молодіжного чоловічого хору та інших цікавих колективів.

Фото: Олег Вівчарик, прес-центр Франкового університету