Ліві ЗМІ в Польщі почали кампанію проти нового Архиєпископа Кракова та папи Франциска
  • Пон, 12/12/2016 - 14:02

Після того, як Папа Франциск іменував новим Архиєпископом і митрополитом польського Кракова дотеперішнього Архиєпископа Лодзя монс. Марека Єндрашевського польські ліві ЗМІ розпочали кампанію проти цього іменування, повідомляє хорватський католицький портал «Bitno.net».

Ліві ЗМІ критикують Папу за те, що на їхню думку, він не є настільки відкритим, наскільки цього ліві сподівалися. Архиєпископа Єндрашевського вони описують, як ворога ЛГБТ, консерватора і мало не шовініста. Особливо гостро ліві ЗМІ накинулися на той факт, що дотеперішній Лодзький Архиєпископ назва так званий «Чорний марш» польських феміністок проти обмеження «права» на аборт «чорним євангелієм», а гендеризм – ідеологією, яка спрямована на руйнування цивілізації.

Архиєпископ Єндрашевськокі відомий своїм відкиданням абортів, гендеризму та одностатевих союзів, що неймовірно заважає лівим ЗМІ.

Найбільш агресивними нападами на Папу та Архиєпископа Єндрашевського «уславився» флагман ліво-ліберальної польської преси «Gazeta Wyborcza».