Люблінський католицький університет Івана Павла ІІ запрошує на навчання
  • Срд, 03/06/2015 - 13:51

Люблінський католицький університет Івана Павла ІІ є найстарішим католицьким університетом Центрально-Східньої Європи, також одним з найстаріших університетів у Польщі. За час свого майже 100-річного існування Університет став одним із найважливіших осередків католицької думки, який має вплив на розвиток польської науки та культури, отримавши широке визнання як в Польщі, так і за кордоном.

Люблінський католицький університет Івана Павла ІІ пропонує навчання І рівня (бакалаврат/ліценціат та інженерськy освіту), ІІ рівня (дворічне магістерське), повне п'ятирічне магістерське та навчання ІІІ рівня (аспірантські студії) польською та англійською мовами на нижче вказаних факультетах (відділах): теологія; факультет права, канонічного права та адміністрації; факультет філософії; факультет гуманітарних наук; факультет суспільних наук; факультет біотехнології та природничих наук; факультет математики, інформатики та ландшафтної архітектури; колегіум інтердисциплінарних індивідуальних гуманітарно-суспільних студій. Пропонуємо навчання також у філіалах університету.

Більше інформації 

Нагадаємо, що в Україні діє філія Люблінського Католицького університету - Теологічний інститут ім.св.Й.Більчевського, після закінчення якого студенти отримують диплом магістра теології.