Митрополит і духовенство Івано-Франківської Архиєпархії очолили молебен за Україну в Івано-Франківську
  • Пон, 25/08/2014 - 17:40

Офіційний сайт Івано-Франківської Архиєпархії УГКЦ повідомив, що вчора 24 серпня 2014р. митрополит Івано-Франківський УГКЦ Володимир (Війтишин) разом з духовенством Архиєпархії очолили на франківському Майдані екуменічний молебен Пресвятої Богородиці за Україну з нагоди Дня Незалежності.

«…сьогодні знаменний День для нас – українців. Ми вшановуємо День Незалежності України. Не зважаючи на буремний час, зібрались тут на Вічевому майдані, щоб вшанувати цю мить, що можемо вільно  молитись за Батьківщину Україну та згадувати тих, які виборювали і виборюють незалежність…» - митрополит Володимир в час урочистого віче з нагоди Дня Незалежності на Вічевому майдані в Івано-Франківську. Митрополит закликав усіх до спільної молитви до Господа, щоб дарував нам мир, спокій та добрий розвиток.

В урочистостях прийняли участь духовенство Архієпархії: священики Центрального протопресвітеріату м. Івано-Франківська, ректорат Івано-Франківської Духовної семінарії та Академії, семінаристи. Які в цей день молились за добру долю для України.