Пакистанський мусульманин: "Я щасливий, що вбив християнина"
  • Втр, 04/08/2015 - 12:45

Пакистанські мусульмани здійснили жорстокий напад на свою родичку, що навернулася у християнство, та її чоловіка, якого вони вбили.

Трагедія сталася 30 липня у Наранг Манді неподалік (60 км) Лахору. 23-річна Надіа Дін Мео змінила релігію після одруження з християнином Алімом Масіхом. Її мусульманська сім'я вважає це "ганьбою", котру не можна стерпіти. Розпочалися  погрози родичам Аліма і самому подружжю, яке з цієї причини втекло до іншого села. На жаль, їх там знайшли. Брати Надії холоднокровно вбили з вогнепальної зброї її чоловіка і важко поранили його сестру, яка зараз бореться за своє життя у лікарні.

За словами адвоката Ентоні Аніга, винні у вчиненні таких злочинів часто залишаються безкарними, тому що багато хто відповідно до закону Корану вважає, що відступники від ісламу заслуговують смерті. Один із тих, хто брав участь у вбивстві родичів Надії, сказав, що він " щасливий, що убив християнина". Він упевнений, що він "герой, який піде на небеса за те, що відновив честь родини". Батьки не допускають адвоката до Надії, щоб вона не змогла пред'явити докази і вказати осіб, які вчинили злочин.