У Трускавці розпочалася акція «Врятуй життя дитини!»
  • Нед, 19/04/2015 - 10:45

У Трускавці приєдналися до Х акції Всеукраїнського благодійного фонду «Серце до серця» – «Врятуй життя дитини!», що проводиться з метою збору коштів для закупівлі необхідного медичного обладнання в реанімаційні відділення дитячих лікарень області.

Про це повідомив власкор IA ZIK з посиланням на відділ інформзабезпечення міськвиконкому.

Відділ у справах сім’ї, молоді та спорту до проведення акції залучив волонтерів, в т.ч. з числа учнівської молоді. Для збору коштів у закладах охорони здоров’я, освіти, культури, а також в інших установах та організаціях розміщено спеціальні скриньки.

Фінішуватиме акція 29 квітня. У цей день в Курортному парку біля бювету мінеральних вод №1 відбудеться благодійний концерт за участю вихованців дитячої художньої самодіяльності Народного дому. Тут працюватимуть волонтери, які матимуть спеціально виготовлені і пронумеровані скриньки для збору грошей, ідентифікатори.

Кошти, зібрані під час проведення акції, буде переказано через відділення ЗАТ «Кредобанк» у м. Трускавці на рахунок благодійного фонду «Серце до серця».

Нагадаємо, що акція «Врятуй життя дитини!» проходить уже вдесяте і за цей час набула загальнонаціональної підтримки. Минулого року спільними зусиллями по всій Україні волонтери зібрали майже 2,8 млн грн, за які закуплено та передано спеціальне обладнання обласним лікарням для дітей з вадами зору. У Трускавці було зібрано та переказано на рахунок благодійного фонду 4 429 грн.