В Добромилі відбувся семінар про людей Золотого Віку в Україні
  • Чтв, 08/12/2016 - 17:31

7 грудня в приміщенні Добромильської ЗСШ Степана Бандери відбувся семінар, в якому взяли участь отці Добромильського деканату УГКЦ та вчителі християнської етики і соціальні працівники округи. Розпочала семінар п. д-р Анна-Єва Боднар, керівник БФ «Спільнота золотого віку». Благословив роботу учасників зібрання отець-декан Павло Коляса. Інформацію про демографічний стан українського суспільства виклав начальник управління соціального захисту населення Старосамбірської райдержадміністрації п. Семен Цебак.

З цікавістю, з певними міркуваннями зі свого досвіду, вертаючись подумки в минуле, згадуючи собі близьких та рідних людей, слухачі сприймали виступ п. Лариси Малинович  викладача кафедри теоретичної та практичної психології , Інституту права та психології Національного університету «Львівська політехніка». Роздуми доповідача про гідність «людини золотого віку» викликали жваву дискусію. Чотири години напруженої та емоційної роботи минули непомітно.

Як добрий вчитель і наставник, п. Анна дала присутнім домашнє завдання: накреслити певні штрихи, напрями роботи з людьми і для людей в спільноті, де пошана, повага, любов та відчуття себе потрібним будуть пріоритетними цінностями. За словами однієї з учасниць семінару, місцевої поетеси п.Марії Прокопець: «Ніколи не пізно творити, любити, життям повноцінним на світі цім жити».

п. Марія Угрин, вчитель Добромильської школи

По темі: МІЖНАРОДНА КОНФЕРЕНЦІЯ НА ТЕМУ «ВІДРОДЖЕННЯ ГІДНОСТІ ЛЮДЕЙ “ЗОЛОТОГО ВІКУ” В УКРАЇНСЬКОМУ СУСПІЛЬСТВІ»