В Івано-Франківську розпочав свою роботу Архієпархіальний медіа-центр
  • Срд, 22/05/2019 - 13:55

21 травня в Архієпархіальному Управлінні відбулась зустріч представників засобів масової інформації Івано-Франківської Архієпархії УГКЦ, яку очолив Митрополит Володимир Війтишин.

Розпочались збори молитвою та вступним словом Архієрея, який наголосив на важливості в теперішній час подання правдивої інформації. Також Владика звернув увагу на місію та значення медіа в сьогоденні, цим самим заохотивши до щоденної ревної праці.

Окрім того, у зустрічі також взяли участь прот. Степан Балагура – Судовий вікарій Івано-Франківської Архієпархії та о. Віталій Максимів, Віце-економ Івано-Франківської Архієпархії. 

Згодом Владика Володимир повідомив присутніх про нещодавно виданий декрет, в якому беручи до уваги розвиток підрозділів Департаменту суспільної комунікації (медіа-центру), було призначено Керівником даного департаменту о. Івана Стефурака. "З огляду на вакантність уряду Керівника департаменту, керуючись нормою канону п. 1 ККСЦ, іменуємо тебе, всечесний отче Іване, Керівником департаменту суспільної комунікації (медіа-центру) Івано-Франківської Архієпархії УГКЦ терміном на п'ять років", – йдеться в декреті.

Додамо, що комунікація працівників центру буде відбуватися на щотижневих планових зустрічах департаменту.

На завершення засідання, учасники обговорили актуальні питання, що стосуються покращення ефективності роботи кожного з відділів та подали свої пропозиції для вирішення проблематики даного питання.