Владика Ігор звершив освячення фундаменту під зведення храму в Рудно
  • Чтв, 28/05/2015 - 10:32

26 травня 2015 року Високопреосвящинний владика Ігор, Архиєпископ і Митрополит Львівський, освятив фундамент під зведення храму у парафії Святого Володимира Великого (м.Львів-Рудно, вул. Папи Римського Івана Павла II, 4).

З проханням про Архиєрейське благословення і щирими привітаннями зустрічали владику парафіяльна спільнота із прот. Юрієм Воловецьким. Також на цю подію завітали: прот. Теодеор Заблоцький, о. Михайло Плоцідем, віце-ректор Львівської духовної семінарії Святого Духа, о. Ярослав Микитчин та о. Володимир Стефанишин, префекти Львівської духовної семінарії Святого Духа.

Під час Молебня до Пресвятої Богородиці владика Ігор виголосив проповідь, в якій наголосив: «Хоч людині треба молитися на кожному місці і завжди, але ми знаємо, що Господь Бог велів побудувати Соломонові храм для Себе. І так само завжди пам’ятайте, що цей храм будується для Господа Бога, для Його величі, для Його слави».

Нагадаємо, що у м. Львів-Рудно також знаходиться греко-католицька парафія Воздвиження Чесного і Животворящого Хреста Господнього.