Чудотворна ікона Зарваницької Матері Божої прибула до храму св. Онуфрія у Львові
  • Нед, 07/02/2016 - 14:01

В суботу, 6 лютого 2016 р. Б. о 18:00 год. до храму св. Онуфрія прибула чудотворна ікона Зарваницької Матері Божої із Марійського духовного центру, що у с. Зарваниця на Тернопільщині.Ікону вітали Богородичними піснями, щирою молитвою, трепетом серця, а також слізьми радості.

Чудодійність ікони в Зарваниці відома з XIII ст. та пов'язана з чудесним оздоровленням пораненого монаха, що змушений був утікати з княжого Києва через татаро-монгольські набіги. Після вражаючого зцілення Богородиця впродовж віків неодноразово виявляла силу свого заступництва через Зарваницьку ікону. Також сьогодні, як і колись, Її заступництвом через посередництво чудотворної ікони є наявною благодать Божа, що виливається на тих, хто з вірою і любов'ю вшановує Богоматір.

«Чудотворна Зарваницька ікона Богородиці, через молитву до якої тисячі людей впродовж століть отримували заступництво, зцілення та допомогу прибула до нашого храму св. Онуфрія, щоби спільною молитвою і чуваннями просити в Небесної Покровительки ласки миру для нашої країни в цей непростий час випробувань» – наголосив настоятель монастиря святого Онуфрія у Львові о. Вінкентій Пелих , ЧСВВ

Впродовж 9 днів молінь перед чудотворною іконою Зарваницької Матері Божої триватиме Дев’ятниця до Богородиці, що розв’язує вузли. Що є цими вузлами? Проблеми і боротьба, з яким стикаємося і не бачимо жодного їх розв’язання. Вузол незгоди у сім’ї, брак непорозуміння між батьками і дітьми, неповага, жорстокість, вузли глибоких ран, завданих чоловіками чи дружинами, відсутність миру та радості вдома. Також це можуть бути вузли туги та відчаю розлучених пар, розрив сім’ї. Це вузли нашого життя, які придушують нашу душу, б’ють нас, забирають радість життя і відділяють від Бога.

Ми живемо в нелегкі часи, коли проблеми, вузли, спокуси, брак миру і зло оточують нас. Тому прийдімо до Марії, вона Цариця Милосердя, яка поспішає рятувати нас, молячись за кожного до свого Сина, а нашого Господа Ісуса Христа.