Французькі єзуїти висловили солідарність з Charlie Hebdo, опублікувавши в своєму журналі блюзнірські карикатури
  • Срд, 14/01/2015 - 20:43

Французькі єзуїти опублікували богохульські малюнки Charlie Hebdo, щоб виразити свою солідарність з жертвами ісламського тероризму. Отці з Ісусового Товариства відверто насміхаються з Ісуса.

Божевілля після замахів в Парижі не має кінця. Однак, вражає те, що на манію солідаризації з богохульниками з Charlie Hebdo повелися також католицькі монахи. Отож, на сторінках часопису „Études” французькі єзуїти опублікували чотири карикатури з Чарлі.

Одна з них представляє Ісуса Христа на хресті, який просить католицьких єрархів вирвати цвяхи, щоб він міг особисто взяти участь у конклаві.

Наступна зображає Святішого Отця Бенедикта XVI у гомосексуальних обіймах з солдатом Швейцарської Гвардії. Папа говорить: «Нарешті вільний!» Карикатура була надрукована після його відходу з папського престолу.

А два наступні малюнки, опубліковані єзуїтами, представляють вже Папу Франциска. На одному з них Вікарій Христа вдягнений у облягаючий костюм, які носять жінки під час карнавалів в Ріо де Жанейро.

Французькі єзуїти утримались від публікації ще «веселішої» творчості Charlie Hebdo, наприклад, зображення Пресвятої Трійці під час сексуального акту… Однак, хто знає, чи вже незабаром публікація таких речей не буде виразом «солідарності» монахів?
 

katholisches.info