Італійська асоціація "Руки геть від сім'ї" виступила проти пропаганди всиновлення гомо-парами
  • Втр, 05/01/2016 - 14:50

Італійська асоціація «Руки геть від сім'ї» виступила з протестом проти однобічної телевізійної пропаганди одностатевих «шлюбів» і усиновлень гомосексуальними парами.

Промоакція на користь одностатевих «сімей» проводиться на каналах телекомпанії РАІ, а також на каналі «Disney Junior», де пропонується ролик із зображенням різних сімей, серед яких одностатева пара з дитиною. Він з'явився якраз в різдвяні дні під час показу мультфільму «Фрозен», тобто був призначений для дітей. Сенатор Моніка Чирина, що просуває в Італії гомосексуальні союзи і усиновлення ними дітей, заявила, що в січні, ймовірно, до законопроекту вже буде включена «Stepchild adoption», що передбачає усиновлення біологічної дитини партнера також і в одностатевих парах.

Асоціація «Руки геть від сім'ї» стверджує, що відбувається політичне маніпулювання національними телеканалами, за які платять платники податків. Односторонній характер промоакції не залишає простору для полеміки і аргументів іншої сторони.

Гомосексуальна «сім'я» нав'язується дитячій уяві за допомогою позитивних зображень щасливих сімей різних рас і народів, серед яких з'являється і одностатева пара з дитиною. Поступово подібний образ закріплюється в сприйнятті дитини та її картині світу. Представники асоціації вважають, що особливо для Італії це не може залишитися непоміченим: у червні на площу Сан-Джованні вийшли мільйон чоловік, які побажали нагадати можновладцям, що дитині потрібні батько і мати і що вона має право знати, хто його справжні батьки. На жаль, прихильникам традиційної сім'ї не надається ефірний час, їм відмовлено в можливості показати навіть простий ролик на цю тему, оскільки в Італії зараз відбувається очевидна маніпуляція мас-медіа. Прихильники сімейних цінностей організували комітет «Захистімо наших дітей», який бореться за право голосу в ЗМІ.

«Ми дуже добре розуміємо, що означає законне бажання двох людей, які люблять один одного, мати дітей, - стверджує президент асоціації «Руки геть від сім'ї» Джузі Д'Аміко. - Бажання батьківства та материнства знаходиться всередині нас. Але ми продовжуємо підкреслювати, що це бажання, яке можна зрозуміти, не може самостійно перетворитися на право і на закон, що визнає його невід'ємним, оскільки тут порушується основне право - право дитини мати матір і батька».