Молитва у “Залізній бригаді”
  • Срд, 11/06/2014 - 14:23

5 червня військові капелани відслужили Святу Літургію у 24-механізованій залізній бригаді м. Яворів.
Помолитися із захисниками Вітчизни прибули військові капелани, а також душпастирі Гарнізонного храму: о. Тарас Михальчук, о. Андрій Хомишин, о. Михайло Білецький, о. Богдан Кулик, о. Юрій Остап’юк та о. Тарас Островський. У спільній молитві взяло участь чимало осіб. Під час молитви військові приступили до Святих Тайн Покаяння та Євхаристії. Після Святої Літургії душпастирі заспівали кілька духовних пісень. Зокрема, капелани подарували присутнім вервиці, щоб кожен мав біля себе завжди можливість у будь-який момент помолитися Богові.

У Залізній бригаді перебуває зараз велика кількість мобілізованих добровольців. Духовна підтримка у ці дні є необхідною. Саме спільна молитва та Боже слово скріплює кожного військового у несенні служби на благо Батьківщини.

Пригадуємо, що у звязку із порушенням спокою у державі та заворушень на сході країни відбувається мобілізація у ряди Збройних Сил по цілій Україні. Військові душпастирі слідуючи своїм обовязкам долучилися до відвідувань із духовними бесідами, молитвою, новостворені боєві одиниці та мобілізованих військових.