Катехитична комісія Львівської архиєпархії ініціює передплату християнських журналів на 2014 р.
  • Чтв, 19/12/2013 - 17:32

На завершення 2013 р. Катехитична комісія Львівської архиєпархії ініціювала акцію передплати християнських журналів на 2014 р. для дитячих садків Львівської архиєпархії, особливо тих, що є за містом Львовом – у районах та селах. Рівно ж, в рамках всесторонньої співпраці з Київською архиєпархією УГКЦ, Катехитична спільнота Львова подарувала передплату на пакет християнської періодики для різного роду дитячих установ, якими опікуються священики УГКЦ у Київській, Черкаській, Чернігівській та Житомирській областях.

До передплатного комплекту періодики ввійшли п’ять популярних християнських журналів для дітей: «Ангелятко», «Ангеляткова наука», «Зернятко», «Сто талантів», та для християнських родин – «Кана».

Лише завдяки жертовності доброчинців з кількох Львівських парафій й позитивному відгуку на заклик священиків Комісії вдалося зібрати потрібну суму коштів, та зробити добрий вчинок ділення великим надбанням нашої Церкви – катехитичними та євангелізаційними матеріалами з вихователями дитячих виховних закладів.

Всі журнали надходитимуть до садків, для яких здійснена передплата, та знаходитимуться в методичному кабінеті, тож ними зможуть завжди скористатися всі вихователі дитячої установи, а також і психологи у праці з сім’ями дітей.

Віримо, що матеріали цих журналів допоможуть Їм у вихованні наших діточок в християнському дусі, на засадах моралі та культури.

Хай Господь благословить добрі діла рук всіх, хто долучився до цієї богоугодної справи.

Для прес-служби Львівської архиєпархії,
о. Павло Цвьок, голова Катехитичної комісії Львівської архиєпархії

Джерело: www.ugcc.lviv.ua