Польські католики адоптують політиків і єпископів
  • Чтв, 06/03/2014 - 17:26

Католицька молитовна спільнота для чоловіків «Никодим» ініціювала акцію для християн усіх конфесій, учасники якої можуть адоптувати кардинала або ж політика.

У грудні минулого року члени спільноти провели Перший християнський марш на захист Життя і Сім'ї.
Як зазначив один з ініціаторів створення спільноти, французький активіст руху про-лайф Бертран Біша, що живе протягом декількох років у Польщі, спочатку метою спільноти «Никодим» була молитва чоловіків за своїх дружин і дітей. Він вважає, що «наполеглива і впевнена молитва змінюватиме обличчя цього світу – що є Божим даром для нас».

«Ми хочемо молитися і постити, просячи про світло Святого Духа для усіх людей, що керують нашою країною. Ми хочемо підтримати молитвою наш єпископат у боротьбі за захист життя і сім'ї. Ми вважаємо, що кожен конкретний політик і єпископ, за якого нам випаде молитися, потребує наших молитов», – пишуть ініціатори акції, яка триватиме до кінця 2014 року. Долучитися до акції можна на сайті в інтернеті – www.razemwmodlitwie.pl. Після реєстрації учасник отримує електронною поштою повідомлення з іменами єпископа і політика, за яких він молитиметься до кінця року.

За матеріалами: http://info.wiara.pl/