Різдво у Ватикані
  • Срд, 06/12/2017 - 10:21
Венеція, Рим, Ватикан, Асиж, Падуя
 
22.12.2017 р.  —  28.12.2017 р.
 
АКЦІЯ! 295€+200 грн. 360€+200 грн.

Пережити Радість Різдва у самому Серці Вселенської Церкви разом зі Святішим Отцем та у колі християн з усього світу.

Радість Христового Народження об’єднує увесь християнський світ. Прикладом цього є святкування Зустрічі з Новонародженим Спасителем у Ватикані. У сам день Різдва Папа Римський виходить на свій балкон і звертається до людей, що зібралися на площі святого Петра, з Різдвяним посланням «Urbi et orbi» («Місту та світу»). Сотні тисяч католиків з різних країн приїжджають, щоб почути радісну звістку від самого Папи і отримати від нього благословення.

Ватикан

1 день:

Виїзд зі Львова. Переїзд до Венеції.

2 день:

В дорозі до Вічного Міста – Рима ми зупинимось у одному з наймальовничіших та найунікальніших міст світу, у Венеції. Наш день розпочнеться з ранкової прогулянки її вузькими та заплутаними вуличками. Ми побачимо найвідоміший міст Венеції, міст Ріальто. Дізнаємось про історію Венеції та відвідаємо її найвідоміший храм, Базиліку Святого Марка, де знаходяться мощі Євангелиста. У Базиліці Святого Марка ми візьмемо участь у Літургії, біля мощей євангелиста Марка.
Головна площа Сан-Марко і неймовірна кількість голубів, символ Венеції – кафедральний Собор святого Марко, де зберігаються реліквії християнства, привезені хрестоносцями; Палац дожів, правителів Венеціанської республіки; міст Ріальто, найстаріший міст, зведений над Гранд-каналом; незабутній вигляд на Венецію з води – все це залишить у нас приємні спогади.

Базиліка Сан Марко

Після Літургії протягом вільного часу можна буде відвідати інші церкви Венеції, поплавати на гондолах, поблукати містом.
Те, що ми не зможемо побачити під час піших прогулянок,  ми побачимо, пливучи водяним трамваєм по Великому Каналу, яким ми повернемось до нашого автобуса.

Венеція

Переїзд на вечерю та нічліг у готель.

3 день: 

Сніданок. Рим.

Рим

Літургія. Екскурсія, протягом якої ми відвідаємо Папську Базиліку Св. Павла за мурами, де помолимося біля гробу Святого Апостола Павла, Державу Ватикан, Базиліку та площу Святого Петра, Папську Базиліку Св.Івана на Лятерані.

Рим

Також зможемо поглянути на Колізей (ззовні).

Рим

Вечеря та нічліг у готелі.

4 день:

Сніданок. Літургія. Рим: Різдвяне благословення та послання Папи Франциска “Місту та Світу” (“Urbi et Orbi”).

 

 

Papa_our

Пішохідна екскурсія Рим Античний: Фортеця Св.Ангела, Площа Навона, Храм всіх богів Пантеон, Фонтан ді Треві.

rome fontan di trevi

 Переїзд на вечерю та ночівлю до готелю.

5 день:

Сніданок. Переїзд до Асижу. Асиж – це місто, краса і спокій якого торкаються глибини душі кожного паломника. Дорогою до Асижу ми ознайомимось з життям двох його найвідоміших дітей Св. Франциска та Св. Клари. В цей день ми відвідаємо чотири церкви Асижу, Базиліку Св. Марії та Ангелів, з якою пов’язане одне з найбільших чуд в житті св. Франциска, церкву Св. Дям’яна, яку Франциск відбудував своїми руками, Базиліку Св. Франциска, де спочивають мощі святого, в якій у нас буде Літургія, та Базиліку Св. Клари.

Переїзд на вечерю та ночівлю в готель.

асиж

6 день: 

Сніданок. Переїзд до Падуї. Падуя є одним з найстаріших міст північної Італії неподалік Венеції. За легендою Падуя була заснована у 12 ст. до н. е. Протягом історії Падуя була важливим культурним центром Італії, тут знаходиться один із найстаріших італійських університетів. Покровителем Падуї є Св. Антоній, помолитись перед його мощами приїжджають паломники зі всього світу.

Екскурсія. Літургія, вільний час.

padova_basilica_di_santantonio

Нічний переїзд до Львова.

7 день:

Повернення до Львова.

Вартість виїзду: 295* євро + 200 грн (можлива оплата в гривні по курсу**)

* за умови формування групи від 35 осіб.  При групі від 20 до 35 осіб – вартість 315 є + 200 грн.

** вартість змінна у відповідності курсу валюти на день оплати.

Додаткова інформація:

У вартість поїздки входить: 4 нічліги у готелях, 4 сніданки та 4 вечері, переїзд автобусом єврокласу, супровід духівника та керівника групи, медичне страхування.

У вартість поїздки не входить: можливе поселення в одномісному номері за додаткову оплату, витрати на міський транспорт, екскурсії та плата за в’їзд у деякі міста – загалом 40 Євро.

Телефонуйте:

Просимо, по можливості, повідомити, що інформацію знайшли на сайті "Католицький оглядач"

(032) 247-05-02
(068) 209-54-87
(050) 211-97-02