США: ЛГБТ-кола тріумфують, провіщаючи свій великий успіх на Синоді про Синодальність
  • Срд, 19/07/2023 - 17:35

Лобіювання виправдане, вважають в американській прогомосексуальній організації New Ways Ministry. ЛГБТК+ теми будуть присутні на Синоді про Синодальність. Веселкова група зі США оголошує, що це її успіх – і що вони мають намір використати свій доступ до синоду, аби “засіяти насіння”. Про це пише pch24.pl.

“Коли я бачу, наскільки сильним досі був вплив про-ЛГБТК+ католиків на весь процес, як же я можу не сподіватися?”, – запитує Роберт Шайн, директор New Ways Ministry. За словами Шайна, вірогідно, що ЛГБТК+ спільнота не отримає на синоді “всього”, чого хоче, але він упевнений, що “насіння, яке ми засіяли, принесе багато хороших плодів”. Як пояснив Шайн, під час теперішнього синодального процесу ЛГБТК-спільнота “посіяла зерна інклюзії”. Навіть якщо деяке з цих зерен буде втрачене, то деяке може впасти на добру землю, і Бог “використає їх, щоби зробити незмірне добро”. На думку Шайна, надзвичайно важливо, щоб ЛГБТК-спільнота продовжувала широким фронтом сіяти насіння “свідчення святості нашої ідентичності та нашої любові”.

Директор New Ways Ministry наголосив, що тема ЛГБТК була включена аж до шести з восьми континентальних документів Синоду про Синодальність. Ба більше, робочий документ Синоду Instrumentum laboris двічі згадує ЛГБТК-спільноту. І це ще не все: представником на жовтневому синоді Папа призначив о. Джеймса Мартіна SJ, який тісно пов’язаний із прогомосексуальною New Ways Ministry. Отець Мартін SJ вже оголосив, що він буде голосом ЛГБТК-спільноти на Синоді.