Тисяча молодих індійців на ВДМ в Кракові
  • Срд, 20/04/2016 - 21:48

Більше тисячі молодих індійців візьмуть участь у Всесвітньому дні молоді (ВДМ) в Кракові у Польщі, де очікується більше двох міліонів молодих людей з усього світу. Про це говорилось на конференції індійських єпископів. Польський уряд прийняв рішення видавати безкоштовні візи для індійських учасників. Реєстрація закінчується в кінці червня і "Молодіжний рух індійських католиків" координуватиме реєстрацію молодих індійців. Єпископ Генрі Д'Суза з Белларі очолить делегацію Індії в Польщі.

У недавній презентації на конференції Апостольський нунцій в Індії архієпископ Сальваторе Пеначіо описав Всесвітні  дні молоді, як "плідний діалог між молоддю і Церквою". Краків - пояснив він - було обрано як місце, пов'язане з двома  проповідниками Божого Милосердя: Сестрою Фаустиною Ковальською і Папою Іваном Павлом II.

Під час свого перебування в Польщі, Папа Франциск відвідає Храм Божого Милосердя і Каплицю сестри Фаустини.

Учасники з 175 країн перебуватимуть з Папою Франциском з 26 до 31 липня. Обраною темою є: "Блаженні милостиві, бо вони помилувані будуть", в гармонії з Роком Милосердя, який відзначається у всій Церкві.