Дні Духовної віднови для працівників та благодійників БФ «Карітас» Тернопіль
  • Птн, 15/04/2016 - 17:28

Уже в продовж п'яти  років у БФ «Карітас»  Тернопіль  існує добра традиція під час Великого Святого Посту організовувати дні Духовної віднови для працівників та благодійників фонду.

Підтримали цю добру традицію і цього року. Цьогоріч благодатні дні реколекцій відбувалися з 13  по 15квітня у каплиці святого Вікентія де Поля, що в приміщені Карітасу.

Керівник фонду о. Андрій Марчук, піклуючись про духовне збагачення своїх працівників та благочинців , запросив провести дні духовної віднови о. Віталія Метельського – монаха-редемпториста з ЧНІ,  який є священиком церкви Успіння  Пресвятої  Богородиці м. Тернополя .

Як і працівники, так і благодійники охоче відгукнулися на запрошення збагатити свої сердечні скарбниці дорогоцінними перлинами духовних істин.

Кожен день реколекцій розпочинався із молитви всіх учасників. Настанови о.  Віталія були про Боже Милосердя.  Він неодноразово звертався до усіх присутніх із закликом бути щирими  та відкритими для Бога і ближніх: коли ми будемо відкритими для Господа, тоді зможемо бути  уважними і щирими до своїх ближніх.

Отець Віталій будував свої науки на правдивих подіях із життя Ісуса Христа.  На прикладах Євангельських розповідей  отець-реколектант розкрив для учасників реколекцій те, що Ісус ніколи не засуджував людину, а зберігав її у Божому милосерді.

Підготувала Аліна Муц