Додатковий набір на заочне богословське навчання у Києві: чекаємо на вас!
  • Пон, 30/11/2015 - 00:58

Додатковий набір на заочне богословське навчання у Києві: чекаємо на вас!

Навчально-катехитичний центр "Дерево життя" при Інституті релігійних наук св. Томи Аквінського у Києві http://tomainstytut.org/ проводить додатковий набір на заочну форму навчання. Сесії відбуваються раз на місяць (два дні, п’ятниця і субота), навчання у центрі триває три роки. Нічлігом, а також частково харчуванням Інститут в міру своїх можливостей забезпечує на місці. Дати перших сесій: 11-12 грудня 2015 р., 29-30 січня 2016 року.

Напрямки підготовки в НКЦ "Дерево життя":

■ Катехизація та євангелізація

Програма «Для всіх стати всім» (1 Кор 9, 22)

Тут можна осягнути необхідні знання, щоби бути катехитом – передавати віру та допомагати духовно зростати дітям, молоді, дорослим та особливим групам. Також ви пізнаєте євангелізаційну місію Церкви на прикладі різних спільнот та рухів. Здобудете необхідні навички, аби розкритися як євангелізатор.

Цей напрям має в собі елементи богословської освіти, але включає багато практичних курсів та семінарів, спрямованих на те, щоби навчити слухачів реалізовувати отримані знання в щоденному житті.

 

■ Приготування до шлюбу та подружнього життя; сімейне консультування.

Програма «Співробітники Божої Любові»

Ця програма готує сімейних консультантів. Випускники отримують необхідні знання, аби вміти приготувати молоду пару до шлюбу та подружнього життя, а також зачаття, народження та виховання дитини. Програма включає навчання методам розпізнавання плідності (в співпраці з фондом "За гідність людини").

Слухачі вчаться працювати з родинами, які з різних причин потребують супроводу, та допомагати окремим особам в їхніх труднощах, пов’язаних з особистою сферою. Перевага при наборі віддається психологам, педагогам, медичним і соціальним працівникам, а також юристам та економістам.

***

Наша назва – "Дерево життя", і ми пропонуємо зростати разом з нами! Наша мета – розкрити творчий потенціал кожного студента, щоб мотивувати до нових звершень. Тут ви не отримаєте державного диплому, але отримаєте набагато більше…

♫ познайомитеся з новими друзями з цілої України ☺☺☺

 

☻†☺ укріпите власну віру та підхід до життя в спільноті – сімейній або іншій

↔ будете вчитися, планувати свій час та самостійно орієнтуватися в інформаційній навалі, характерній для сьогодення

☺↔☻↔☺ отримаєте умови та знання, щоб відкрити власне покликання в Церкві або вийти на новий рівень в своїй діяльності

☺☼☺ здобудете лідерські якості та навички на добрих прикладах – в нас викладають кращі практики та церковні лідери (священики та миряни) з цілої України

☺♫☻ щомісяця будете мати щонайменше два дні, наповнені цікавою інформацію та спілкуванням в спільноті студентів та викладачів.

♪♫♪ отримані знання допоможуть в професійному та особистому зростанні без зайвих стресів: підсумкова атестація складається раз на рік та відбувається в творчій та цікавій формі.

Контакти

Блог центру: http://derevozhyttia.blogspot.com

Facebook: katechcentr https://www.facebook.com/katechcentr/

Email: derevo.zhyttia@gmail.com

Анкета реєстрації для катехитів – клікай тут https://docs.google.com/forms/d/1QhI_y9OF9kDL4NnyglHAY-aPyZIk0SEC054O0pe...

Анкета реєстрації для консультантів – клікай тут https://docs.google.com/forms/d/1_pTL2D_oWHYBq-dXbKn87F7Tf_mWGx0cyy-frHa...