Європейські католицькі просімейні організації: захистити дітей від порнографії
  • Птн, 17/05/2024 - 11:07

Напередодні європейських виборів католицькі сімейні організації закликали поставити сім’ю в центр майбутньої політики ЄС. «Без захисту сім’ї не може бути захисту навколишнього середовища», – йдеться в заяві, опублікованій в середу, 15 травня, в Брюсселі Європейською федерацією асоціацій католицьких сімей (FAFCE). У заяві 33 асоціації католицьких сімей також закликають поставити захист дітей від порнографії на перше місце в порядку денному і визнати першість батьків у вихованні дітей.

Асоціації висловлюють занепокоєння щодо «демографічної зими» в Європі. Сімейна та демографічна політика повинні слугувати збереженню сільських територій та балансу поколінь. Будь-яка комплексна екологія вимагає солідарності поколінь. Щоб протистояти наслідкам зміни клімату, «ми зобов’язані розвивати сімейну культуру та місцеві мережі».

Католицька федерація також виступає за міжнародну заборону сурогатного материнства та захист людського життя на всіх етапах, особливо до народження. Порнографія повинна розглядатися як проблема громадського здоров’я. Існує також «надмірна сексуалізація дітей», наголошується у заяві FAFCE.