Капелани знайомлять бійців АТО та їхніх рідних зі сходу України з містом Лева
  • Втр, 25/08/2015 - 18:04

Як відомо, 21 серпня 2015 року розпочався черговий табір духовної віднови для учасників АТО та їхніх рідних.  На духовну реабілітацію до Львова приїхали 7 сімей військовослужбовців зі сходу України, серед яких є солдати, котрі отримали поранення чи були в полоні. За цих кілька днів військові та їхні рідні вже встигли відчути патріотичну атмосферу Львова, побувати у Шевченківському гаю, помолитися у Троїцькій церкві  (1774р.), яка на рік старша від їхнього рідного міста Кривий Ріг.

Окрім того, бійці відвідали підземелля Гарнізонного храму свв. апп. Петра і Павла, піднялись на Високий замок та Ратушу, а також молились у храмі разом із владикою Богданом, єпископом Пармської єпархії УГКЦ (США). При цьому на гостей чекає ще кілька днів духовної віднови у Львові, адже табір триватиме до 28 серпня.

Довідка. Духовна реабілітація учасників АТО разом з родинами відбувається в межах співпраці Центру Військового Капеланства ЛА УГКЦ та волонтерів східних терен України.  Організувати такий табір вдається завдяки фінансовій підтримці Союзу Українок Америки.