Ліам Нісон приєднався до читання творів К. С. Льюїса для католицького молитовного додатка
  • Чтв, 23/11/2023 - 11:41

Оксамитовий тембр голосу Ліама Нісона безпомилково впізнаваний серед шанувальників кіно. Але тепер голлівудський актор із Північної Ірландії позичає свій голос для дуже гідної справи: новий виклик на Адвент і Різдво від додатка Hallow, католицького молитовного додатка, який потрапив у Топ-10 App Store.

У нещодавньому анонсі Нісон поговорив з актором The Chosen Джонатаном Румі про новий виклик і надії, які він покладає на слухачів.

71-річний чоловік приєднається до Румі та Міріам Джеймс Гейдланд, SOLT, протягом чотирьох тижнів Адвенту, щоб направляти слухачів у їхніх щоденних молитвах. Будуть роздуми, засновані на різних творах побожного християнина К. С. Льюїса, зокрема «Чотири кохання», «Звичайне християнство» та «Велике розлучення».

У нещодавно опублікованому відео Румі взяв інтерв’ю у Нісона, який поділився: «Я дуже радий поділитися з людьми». Далі він пояснив, що ділитиметься медитаціями переважно К. С. Льюїса, який також був із Північної Ірландії.

Він також зазначив:

Зміст неймовірний. Є все: від зростання у вірі до того, що означає любити, до того, як ми покликані навчитися відпускати».

Поява надії

Хоча в попередні роки Нісон відкрито говорив про те, що він ставить під сумнів католицьку віру (і навіть викликав певні суперечки з деякими своїми віруваннями), він поділився, як захоплюється вірою зараз. І тепер він сподівається, що цей застосунок «допоможе нам справді поглибити нашу віру в цей святковий час», а також «провести людей через кілька прекрасних медитацій».

Румі запитав свого колегу-актора: «Коли ви читали медитацію, чи відчули ви радість і мир, коли молилися?» На що Нісон відповів, наскільки важливо засвоїти молитву: «Чим більше ви це повторюєте, тим глибше ви занурюєтеся в це, і тим глибшим є усвідомлення».

Актор, який втратив свою кохану дружину в 2009 році, також сподівається, що щоденний путівник дасть людям «трішки більше надії та миру в їхньому житті». І хто знає, можливо, Нісон піде стопами акторів «Вибраних», які розповідали, як їхню віру зміцнила участь у релігійному проекті.