Новорічна зустріч Тезе в Базелі (Швейцарія) - економ-програма
  • Срд, 06/12/2017 - 10:29
Відень, Базель (Тезе), Прага
для молоді від 17 до 35 років
 
26.12.2017 р.  —  03.01.2018 р.
 
АКЦІЯ! 120€+300 грн.
 

Європейські Дні довіри – так називається сворідне свято зустрічі, на яке збираються від 30 до 60 тисяч молодих людей з усіх країн Європи, щоб в атмосфері любові й прийняття разом зустріти Новий рік. Приймаюче місто і країна відкривають для гостей двері всіх церков і парафій, а місцеві християни приймають паломників у свої родини.
Тезе у Базелі – це вже 40-ва зустріч молоді, яку організовує французька екуменічна спільнота, і на цю зустріч запрошено ТЕБЕ!

1 день, 26 грудня:

Виїзд зі Львова у другій половині дня. Нічний переїзд до Відня.

2 день, 27 грудня:

Прибуття у Відень. Екскурсія містом. Літургія. Вільний час.

Столиця Австрії – місто з тисячолітньою історією, яке завдяки картинним галереям, концертним залам і всесвітньо відомій Віденській опері давно стало культурною столицею Європи. У місті можна знайти практично всі види і форми мистецтва.  Відень вважається одним з найчарівніших міст Європи, яке обов’язково варто відвідати кожному.

Збір групи, нічний переїзд у Базель.

3 день, 28 грудня

Ранкове прибуття до Базеля.

Базель – мальовниче місто на північному заході Швейцарії, третє за величиною місто країни, що розкинулось в долині між горами.

Регіон Базеля і спільнота Тезе тісно співпрацюють протягом тривалого періоду. Церкви і християнські громади регіону Базеля поділяють мету Тезе щодо супроводу й підтримки молодих людей в їхній особистій подорожі пошуку віри.
Протягом століть Базель був важливим місцем для еволюції християнства в Європі. Церкви і християнські спільноти регіону Базеля, в їхній величезній різноманітності, керуючись традиційною відкритістю свого регіону, раді відкрити свої храми, домівки і серця для майбутніх гостей і зробити наступний крок в Паломництві довіри на Землі.

Програма Тезе:

Реєстрація учасників. Зустріч із парафією та сім’єю, що приймає.

Вечеря, вечірня молитва.

4-6 день, 29-31 грудня

Ранкова молитва у парафії, що вас приймає, маленькі групки ділення та зустріч з людьми, що залучені до життя місцевої парафії. Спільний обід.

Денна молитва у церквах міста.

Семінари у різних місцях на тему соціальної активності, віри, внутрішнього життя і художньої творчості.

6 день, 31 грудня:

Зустрічі по країнах.

Вечеря, потім вечірня молитва. Святкування Нового року на парафії, яка вас приймає.

7 день, 1 січня:

Участь у ранковій службі в місцевих церквах.

Завершення програми Тезе.

Нічний переїзд до Праги.

8 день, 2 січня:

Прибуття у Прагу. Екскурсія містом. Літургія. Вільний час.

Прага – одне з найкрасивіших міст Європи. Протягом довгого часу в Празі жили й працювали багато видатних особистостей, серед яких Моцарт, Бетховен, Достоєвський, Чайковський, Ян Неруда, Ярослав Гашек, Франц Кафка. Не випадково в столицю Чехії можна приїжджати незліченну кількість разів за чудовою кухнею, дивовижними місцями, красивими архітектурними спорудами і щоразу знаходити щось нове.

Нічний переїзд до Львова.

9 день, 3 січня

Повернення до Львова.

Увага!!! Ті, кому ще не виповнилось 18

Молодь, віком до 18 років, повинна привезти формуляр, який підтверджує батьківську згоду. У формулярі вказується, що керівник группи (який повинен мати від 18 до 35 років) бере на себе юридичну відповідальність за них протягом зустрічі.

Перевірте, будь ласка, чи Вам не знадобиться подібний формуляр для виїзду з країни.

У вартість входить: переїзд автобусом, супровід керівника та духівника групи, медичне страхування.

У вартість не входить: реєстраційний внесок в Тезе : молоді люди до 35 років –  40 євро; старші 35 років – 60 євро, який включає проживання 5 днів/4 ночі у Базелі (поселення учасників відбувається в приймаючих парафіях або родинах), 3-разове харчування протягом 5 днів перебування на Європейській зустрічі та витрати на міський транспорт; екскурсії у Відні та Празі  – 20 євро (екскурсії обов’язкові).

Паломницький центр залишає право змінювати програму паломництва без втрати значимості об’єктів.

Телефонуйте:

Просимо, по можливості, повідомити, що інформацію знайшли на сайті "Католицький оглядач"

(032) 247-05-02
(068) 209-54-87
(050) 211-97-02