Парламентарі об’єдналися у міжфракційну групу за духовність і моральність України
  • Чтв, 26/02/2015 - 15:43

КИЇВ – Понад 70 народних депутатів України утворили міжфракційне депутатське об’єднання «За духовність, моральність та здоров'я України».
    
Про це оголосив голова Верховної Ради України під час пленарного засідання 13 лютого 2015 року, повідомляє Інститут релігійної свободи.

Мета міжфракційної групи – об’єднати парламентарів навколо формування духовних цінностей в українському суспільстві. Також у її складі створюється експертна група з фахівців у різних галузях для підготовки законодавчих ініціатив, спрямованих на зміцнення моралі, духовного та фізичного здоров'я нації, а також на запобігання негативним явищам в українській державі.

“Ми розуміємо, що справжні зміни, які з нетерпінням очікує український народ, розпочнуться лише з початком  духовних змін в ментальності нашої нації.  Після революції минув вже рік, але бачимо, що зміни відбуваються вкрай важко. Ми, як народні депутати, розуміємо, що справжні зміни в економіці, в політиці та в суспільному житті відбудуться лише після духовного відродження  суспільства. Саме тому, ця група є важливою частиною  життя  українського парламенту!” – відзначив керівник міжфракційного об’єднання Павло Унгурян.

Нагадаємо, що міжфракційне депутатське об’єднання «За духовність, моральність та здоров'я України» в українському парламенті створюється вже втретє. Така об’єднання існувало в VI та VII скликаннях Верховної Ради України. Найближчим часом його учасники оприлюднить свої плани на поточний 2015 рік.