СДМ2023 в Лісабоні: перша всесвітня зустріч цифрових місіонерів
  • Пон, 10/07/2023 - 16:51

В рамках зустрічі молоді в португальській столиці відбудеться перший Фестиваль католицьких інфлюенферів. Захід пройде під патронатом Дикастерії в справах комунікації.

В п'ятницю, 4 серпня 2023 р., в Лісабоні відбудеться Фестиваль католицьких інфлюенсерів. Перша всесвітня зустріч євангелізаторів і цифрових місіонерів запланована як подія, щоб подякувати за велику роботу, яку щодня виконують лідери думок і цифрові місіонери з п'яти континентів, передаючи Євангеліє через свої соціальні мережі. Про це повідомили організатори ініціативи «The Church is Listening», створеної євангелізаторами в мережі як відповідь на заклик Папи Франциска, звернений до всієї Церкви в контексті Синоду про синодальність, з наміром перенести його також і в цифрове середовище.

Фестиваль католицьких інфлюенсерів – це нагода разом святкувати, ділитися свідченнями та досвідом, молитися і співати. В заході братимуть участь, зокрема,  кардинал Оскара Родрігес Марадьяґа та монсеньйор Лусіо Адріан Руїс, Секретар Дикастерії у справах комунікації. За зустріччю, що відбуватиметься за підтримки та під патронатом згаданої дикастерії, можна буде стежити також через офіційний сайт.