Школа святої Софії відзначила 100 днів від початку навчання
  • Птн, 26/02/2016 - 10:31

У середу, 24 лютого, учнівсько-педагогічна спільнота Школи святої Софії святкувала сотий день від початку навчання. Перший сотий учень, котрий зайшов у школу вранці, Святослав Крохмальний з класу «Ластівки», отримав подарунок.

Відтак святкування продовжилося у кожному із класів. За допомогою інтегрування різних дисциплін, педагоги провели інтерактивні уроки, на яких максимально було використано слово, вислів, цифра, ребус… із 100.

Учні кожного класу були поділені на групи та працювали в центрах: математичний, природничий, мистецький, мовний, іноземний… Відтак, виконавши свою роботу, група з одного центру переходила в інший. Завдяки такому методові роботи діти за два-три уроки частково повторили пройдений за сто днів у школі матеріал з різних дисциплін.

Після напруженої та цікавої інтелектуальної праці солодкі ласощі від працівників їдальні нашої школи були особливо смачними. Кожен клас отримав солодкий пиріг.

На завершення святкування вперше у школі провели розважальний захід з танцями та веселощами для дітей перших та других класів і окремо третіх-шостих.

Обговорюючи подію, п'ятикласники зауважили, що святкування пройшло не традиційно – відпочинок, солодощі, розваги, - як це, зазвичай, буває, а вони і не помітили, як повторили чимало матеріалу та побачили свої успіхи і помилки. Однак, на думку учнів, вони і не зауважили роботи, бо, святкуючи – навчалися. А це, як висловилися школярі, - цікаво.