Служителі ХСП допомогли потребуючим мешканцям прифронтового Піонерського
  • Втр, 28/03/2017 - 16:51

Служителі Християнської Служби порятунку допомогли потребуючим родинам прифронтового села Піонерське медикаментами, харчовими продуктами, необхідними речами, дитячими іграшками, повідомляє сайт СХП.

Пенсіонери Віталій та Марія живуть самі, мають серйозні проблеми із здоров’ям. Чоловік після перелому бедра обмежений у пересуванні. Для вирішення цієї проблеми у межах помешкання позичили милиці, своїх немає. Якщо потрібно було переміщатись далі від дому, тоді жінка возила чоловіка на дитячому візочку. ХСП передала Віталію інвалідний візок, який надали жертводавці Ігор Дерев’янчук з Оргкомітету Євромайдан Рим та  пані Стефанія з парафії Святих Сергія і Вакха у Римі.

Завдяки жертводавцям із парафій о. Миколи з Кременчука та о. Павла з Дунаївців допомогу з початку березня отримали 30 потребуючих родин та самотніх людей Піонерського.

Завдяки Акції «Хочу до школи» рюкзак отримала школярка з Піонерського.

Ще з одним 52-річним мешканцем Піонерського Іваном, який потребує допомоги, служителі ХСП познайомились біля магазину. Чоловік живе у вбогій, навіть не можна це назвати хатинкою, а просто недобудована маленька дачка.

В Івана важка доля. Залишився сам, ніде не працює (має проблеми із зором), живе в убогості, не має навіть можливості готувати їжу. Час від часу поїсти йому приносить сусідка.

ХСП опікуватиметься Іваном. Забезпечить його харчами та одягом.