Студенти Київської семінарії стали фіналістами Всеукраїнського студентського турніру з Філософії
  • Суб, 16/02/2019 - 19:22

14-15 лютого 2019 року команда студентів Київської Трьохсвятительської духовної семінарії взяла участь у Всеукраїнському студентському турнірі з Філософії. У фіналі вони розділили друге місце зі студентами Київського Університету імені Бориса Грінченка.

Зазначимо, що у Фінал з усіх Вищих Навчальних Закладів України зокрема вийшли наступні команди:

- Київський університет імені Бориса Грінченка

- Харківський національний університет імені В.Н. Каразіна

- Київська Трьохсвятительська духовна семінарія УГКЦ

«Завершився турнір. Студенти Університету Грінченка і Київської семінарії розділили між собою друге місце. Радію за них. Вони молодці», - таким повідомленням у соціальній мережі поділився о. д-р. Олег Шепетяк, професор згаданих ВУЗів.

День раніше священик написав: «Дорогі друзі! Ділюся радістю. Сьогодні і завтра відбувається Всеукраїнський філософський турнір, в якому беруть участь команди ВНЗ України. Три команди пройшли до фіналу, який відбудеться завтра, і розділять між собою перше і два другі місця. Серед цих команд мої студенти з Київського університету імені Бориса Грінченка і мої студенти з Київської Трьохсвятительської духовної семінарії. Не знаю, як описати відчуття, коли одна команда моїх студентів боротиметься проти іншої команди моїх студентів у фіналі Всеукраїнського філософського турніру. Також не знаю, яка команда отримає перше місце. Але знаю достеменно, що мої студенти найкращі. І це не просто комплімент, а офіційні результати турніру».