Теребовлянська лікарня отримала благодійну допомогу від Церкви
  • Птн, 15/02/2019 - 18:05

Церква завжди є поруч зі своїми вірними та старається забезпечити не лише духовне благополуччя людей, але і подбати про їхнє фізичне здоров’я. Адже не одноразово медичні заклади нашого району брали активну участь у проведенні багаточисельних паломництв до Зарваниці. Щорічно медичні працівники піклуються про усіх прочан, які приходять до святого місця.

14 лютого з благословення архиєпископа і митрополита Тернопільсько-Зборівського Василія (Семенюка), з ініціативи ректора Марійського духовного центру о.-мітрата Володимира Фірмана і за підтримки голови товариства «Свята Софія» в м. Ґенк (Бельгія) п. Петра Фірмана в знак вдячності передано благодійну допомогу Теребовлянській центральній районній лікарні.

Здійснив передачу адміністратор МДЦ Зарваниця о. Ігор Засійбіда у вигляді медичних функціональних ліжок, які призначені для догляду за пацієнтами та забезпечення їхнього комфорту та панорамного рентген апарату Orthophos 3/3C, який забезпечить кращу діагностику захворювань.  Також о. Ігор висловив подяку голові Теребовлянської РДА п. Юрію Ништі та головному лікарю Теребовлянської ЦРЛ п. Михайлу Никерую за неодноразову допомогу, яку вони надавали при організації паломництв.

прес-служба Марійського духовного центру