Викладачем УКУ стала топ-лобістка ЛГБТ-ідеології
  • Срд, 11/10/2023 - 14:54

Український католицький університет знову допускає до викладання відомих прихильників ЛГБТ-ідеології.

Цього разу викладачем УКУ стала горезвісна Інна Совсун, пише Політична Теологія.

Совсун відома системним просуванням ліво-ліберальних ідей. Зокрема, як депутат теперішнього скликання Верховної Ради Совсун є ініціатором законопроекту №9103 «Про інститут реєстрованих партнерств». Одначе ці обставини не завадили керівництву номінально католицького вузу налагодити з нею співпрацю.

Згідно з інформацією на офіційному сайті, Совсун буде викладати в Інституті лідерства та управління УКУ.

Варто зауважити, що Совсун викладатиме на магістерській програмі управління неприбутковими організаціями. Проблемною можна вважати саму програму, адже значна частина організацій, кадри для яких готує інститут, це якраз структури, спрямовані на деструктивний ідеологічний вплив на нашу державу. Проте у випадку Совсун маємо справу з безпосередньою ситуацією, коли в нібито католицькому вузі викладає особа, відома активним впровадженням ворожих християнству ідей.

Подібна ситуація склалася в УКУ в 2015 році. Тоді викладачами Школи журналістики УКУ стали Мустафа Найєм та Сергій Лещенко. Від них за поглядами мало чим відрізнявся очільник ШЖ УКУ Отар Довженко. Свідченням атмосфери, яка панувала в УКУ, було те, що його студенти дозволяли собі публічно виступати з богохульною християнофобною риторикою. Через скандали, які спричинив такий стан речей, УКУ був змушений не продовжувати контракти з Найємом та Лещенком, а також звільнив Довженка. Проте, як бачимо, нині УКУ повернувся до політики зразка 2015 року.