Авто для капеланів придбали чернівецькі парафіяни
  • Срд, 31/12/2014 - 12:18

Громада церкви  Різдва Пресвятої Богородиці і Святого Антонія (УГКЦ), що у Чернівцях,  разом зі своїм парохом о. Василем Гасинцем - військовим капеланом, придбали автомобіль для капеланів в зоні АТО. Машину передали о. Івану Ісаєвичу, який служить як священик на Сході, в місті  Дебальцево.

Аби авто у доброму і відремонтованому стані потрапило за місцем призначення, чернівецький підприємець  Ярослав Боднарчук, що на вул. Гайдара, зі своєю командою майстрів відремонтували авто.

“Є у нас в Чернівцях свята людина – отець Василь, – пише чернівчанин Андрій Моцок, якиий зараз служить у 128-й окремій гірсько-піхотній бригаді, що в Дебальцевому і який доправив машину на схід, повертаючись з відпустки.   -  Величезне отцю “дякую” за те, що він зробив,  і підприємцю, який авто відремонтував”.

Саме Андрій доправиви машину на Схід, повертаючисб із відпустки. А перед тим приїхав у Чернівці саме з о. Василем, який повертався з Дебальцево.

Там, на Сході, машина була перефарбована у колір, відповідний для зони АТО і тепер вона допомагатиме священикам діставатися блокпостів, інших потрібних об’єктів, де військові чекають на духовну підтримку капеланів.