Духовна поїздка військових АТО у Крехівський монастир
  • Чтв, 13/11/2014 - 10:20

У неділю, 9 листопада 2014 р. Б., військові із зони АТО, які проходять лікування у Військово-медичному клінічному центрі Західного Регіону відвідали Крехівський монастир св. Миколая Чудотворця Чину Святого Василія Великого.

Поїздка була організована військовим госпіталем до якої долучилися студенти Львівської духовної семінарії Святого Духа Української Греко-Католицької Церкви.

Захисники Батьківщини спільно із семінаристами, працівниками госпіталю та волонтерами молились біля Чудотворних ікон: Крехівської Матері Божої та св. Миколая Чудотворця, які знаходяться на території Крехівської монашої обителі. Після молитви для військослужбовців монахи-василіяни провели екскурсію територією обителі та розповіли про усі історичні події, які пережив монастир св. Миколая у Крехові.

Окрім молитви та екскурсії військові мали нагоду насодолитись красивою природою в якій розташований монастир, відвідати чудотворне джерело та печери, у яких згідно із історичними даними жили перші монахи, які перебували на мальовничих пагорбах Крехівської землі.