"Школа молитви" Владики Венедикта: Важливість молитви
  • Срд, 16/01/2019 - 12:50

"В моєму житті, Господь дарував мені багато цінних зустрічей з різноманітними людьми та перебування в різних місцях. Я здобув різноманітні освіти і отримав багато життєвого досвіду. Сьогодні ж, з нагоди свого дня народження, розпочинаю щось нове для себе, а це провадження відеоблогу. Було в мене багато різних думок, про що саме хотілось би з Вами поділитись, дорогі друзі, однак вирішив зупинився на темі молитви. 
В нашому християнському житті, ми досить часто говоримо, що потрібно молитись. Однак, я собі усвідомив, що ніхто остаточно не вчить нас молитись. Тому починаючи цей відеоблог, який назвав “Школою молитви”, хотів би на самому початку вказати, що тут не має бути наставників і студентів. Всі ми, одночасно вчителі і учні, бо ж кожен з нас, має свій унікальний досвід молитви, яким може поділитись, як також маємо постійно вчитись і вдосконалювати свою молитву. 
Тому буду радий за всі Ваші побажання, зауваження і критику. А особливо прошу у всіх молитись за мене, що б все це робити на прославу Господа нашого Ісуса Христа. Планую, щотижня, а саме у вівторок, ділитись з Вами черговим розважанням про молитву. Також, буду пробувати, час від часу, ділитись з Вами відеозаписами тих чи інших молитов, бо цілковито переконаний, що саме це і є найголовніше. Бо ж не так важливо говорити про молитву, але початись всім нам молитись. І тоді ми будемо знаходити рішення всього того, що нас турбує, бо ж в Господа є відповіді на все" - пише на своїй сторінці у Фейсбук владика Венедикт Алексійчук.