«Католик» Байден воює з прихильниками життя: його адміністрація погрожує звинуваченнями та ув'язненням
  • Чтв, 23/05/2024 - 14:50

Адміністрація Байдена вже ув'язнила більше десятка американців, які виступають за протести проти вбивства ненароджених дітей. Однак, очевидно, цього недостатньо для президента та радикальних активістів абортів, які працюють у його адміністрації, повідомляє Life News.

У понеділок Міністерство юстиції порушило позов проти двох груп, які виступають за життя, і кількох окремих активістів, неправдиво стверджуючи, що їхні протести проти абортів залякують і порушують закони, що обмежують свободу слова американців, які підтримують ненароджених дітей, йдеться у тексті від вівторка. Звинувачення стосуються ймовірного залякування клієнтів у двох закладах для проведення абортів в Огайо.

Представники офісу Байдена стверджують, що обидві групи – «Citizens for a Pro-Life Society» і «Red Rose Rescue» разом із сімома американцями порушили закон FACE. За схожими, брехливими звинуваченнями вже ув'язнено кілька десятків людей.

Міністерство юстиції вимагає відшкодування фінансових збитків, включаючи понад 20 000 доларів США за перші порушення та понад 30 000 доларів США за наступні «правопорушення». Також можливе притягнення обвинувачених до кримінальної відповідальності.

Моніка Міллер, лідер групи «Citizens for a Pro-Life Society» та одна з відповідачів, заперечувала будь-які порушення закону. Вона розповіла LifeNews, що звинувачення також були висунуті проти отця Фіделіса Мосцінскі, Лаури Гіс, Клері Макдональд, Джея Сміта, Одрі Уіпл і Лорен Хенді, лівої захисниці ненароджених. Жінка вже перебуває у федеральній в'язниці за першим раундом звинувачень у нібито порушенні Закону FACE.

«Міллер заявила, що її дії в підтримку життя, що включають протести біля центрів абортів і роздачу жінкам червоних троянд з інформацією про альтернативні рішення, не порушують закон FACE, оскільки вони нікому не погрожують і не блокують доступ до абортів», — інформує pch24.pl.